sunnuntai 31. joulukuuta 2023

Suosituimmat reseptit 2023

Vuonna 2023 olen aloittanut blogin pitämisen ja tehnyt blogille instagram ja pinterest tilit. En ole koskaan ollut aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, joten tässä on ollut paljon uutta ja opeteltavaa. Blogini löytyy myös blogit.fi sivustolta ja tätä kirjoittaessani blogini on top-listan sijalla 34. ruokablogeissa. 

On ollut hienoa seurata, että blogini saa päivittäin sekä uusia että palaavia lukijoita katsomaan mitä ollaan kokkailtu. Minulla on ollut Instagram tili noin kuukauden ajan, joten siellä ei ole vielä paljon seuraajia. Kuitenkin lähes joka päivä joku alkaa seurata tiliäni. 

Olen iloinen, jos blogini innostaa ketä tahansa ruuanlaittopuuhiin tai antaa vinkkejä lasten kanssa keittiössä touhuiluun. Omat lapseni ainakin viihtyvät keittiössä yhteisiä reseptejä tehdessämme. Tästä on tullut meille mukava harrastus.

Tänään kokkaillaan pojan kanssa tonnikalatortillarullia ja nakkipiiloja uuden vuoden iltapalalle. Lähipäivinä teen niistä reseptit blogiin luettavaksi ja kokeiltavaksi. Illalla syömme varmasti myös vähän herkkuja ja lapset saavat valvoa pitkään uuden vuoden kunniaksi.


Ensimmäisten kuukausien suosituimmat reseptit/postaukset blogissani ovat:

1. Mitä tänään syötäisiin?

2. Helppo kaikki sekaisin banaanikakku

3. Vadelmainen hedelmärahka

4. Nopeat kinkkutortillapizzat

5. Kinkku-pekonikastike




Instagramin puolella suosituimmat reseptini ovat olleet:

1. Jouluinen suklaapelti

2. Kanakolmioleivät

3. Smetanainen uunilohi

4. Kermainen kanapasta

5. Jauhelihacannelonit



Tässä vielä linkki Instagram tililleni:

https://www.instagram.com/lapsenmielistakokkailua/

Instagrammin ja blogin suosituimpien reseptien listat näyttävät aika erilaisilta, mutta toivottavasti se kertoo, että kaikille löytyy jotain mieleistä. 


Kiitos kaikille lukijoille ja hyvää uutta vuotta 2024!


P.S Kommentit ja reseptitoiveet ovat aina tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti