sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Poikien kerhoeväät vk. 23

Huh mitä hellettä viime päivinä on ollut. En kyllä valita yhtään. Lämpimät kesäpäivät ovat ihania varsinkin kun välillä pääsee järveen pulahtamaan. Veden lämpökin on meidän rantavedessä 26 astetta niin kyllä tarkenee!




Pojilla on edessä alkuvuoden toiseksi viimeinen kerhopäivä. Kuumuuden vuoksi eväinä on vain huoneenlämmössä säilyvää syötävää ja reilusti juomista. Tällä kertaa eväinä on pientä naposteltavaa, koska syödään kunnon ruoka kotona heti kerhon jälkeen.




Helteellä suolaiset naposteltavat tekevät hyvää ja maistuvat lapsille. Eväsrasiaan laitoin muutaman grillimaustetun sipsin sekä pieniä suolakeksejä. 




Juomana on hedelmämehua Pipsa possun kuvalla. Näihin mehuihin ei ole lisätty sokeria ja ovat omasta mielestänikin hyvän makuisia. Ovat myös lasten suosikkeja.




Näitä myslipatukoita meiltä löytyy aina kaapista ja niitä kulkee usein myös kassissa mukana. Helppo ja hyvä eväs lapsille ja miksei aikuisillekin. Näissä myslipatukoissa on makuina mansikka ja jugurtti.



Vesipullot on oltava tietenkin mukana ja niistä saa käydä hörppimässä pitkin kerhoa janon yllättäessä.






Kesällä me tykätään retkeillä paljon ja syödä luonnossa. Välillä on mukana välipalaa ja välillä ruokaa termareissa. Joskus ruuan voi korvata myös pelkällä reilulla välipalalla.

Onko teillä jotain suosikkieväitä mitä tykkäätte pakata mukaan ulkona syötäväksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti