sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Poikien kerhoeväät vk. 22

Tällä viikolla alkaa poikien kauan odottama kesäkerho. Kerho on sama seurakunnan kerho missä he ovat koko talven käyneet, mutta viimeiset kolme kertaa he leikkivät ulkona. 

Kerhon vieressä on pieni leikkipuisto, jossa he touhuilevat päivän ajan. Kerhossa saa mm. pelailla kavereiden kanssa pihapelejä ja puhallella saippuakuplia. Lapsista on hauskaa leikkiä ulkona myös kauppaa ja hiekkaleikkejä hiekkalaatikolla.

Ulkoillessa tulee tietenkin kova nälkä ja tarvitaan kunnon eväät.




Yllä olevassa kuvassa kerhoeväät ovat pakattuina valmiina spiderman-rasioissa menossa jääkaappiin odottamaan kerhoa.




Hönö leivistä on tullut yksi lasten lempileivistä, joten tein niistä molemmille puolikkaan kerrosleivän. Leivän väliin laitoin juustoa ja lauantaimakkaraa.




Laitoin vielä leivän kanssa samaan pakettiin muutaman kurkkusiivun. Pojat saavat sitten itse päättää laittavatko ne leivän väliin vai syövätkö erikseen.




Banaani puoliksi on aina niin helppo eväs...




Tilasin fiksuruualta mansikan ja banaanin makuisia jugurttijuomia ja ne olivat lasten mielestä herkkua. Pakkohan sen on maistua hyvältä kun purkissa on dinosauruksen kuva...




On tulossa kuuma päivä ja vettä menee reilusti. Nyt teinkin yllätyksen ja lisäsin veden sekaan sitruunaviipaleita. Näissä alumiinipulloissa vesi pysyy viileämpänä vähän pitempään ja sitä on kiva hörppiä pitkin ulkoilua. Ehkä laitan pullot vielä pariksi tunniksi  pakkaseen niin on varmasti kylmää ja raikasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti