maanantai 15. huhtikuuta 2024

Poikien kerhoeväät vk 16

Tällä viikolla pojat saivat toivoa mitä haluavat kerhoon evääksi. Rajoituksena oli vain ei herkkuja ja että kaiken tarvittavan pitää löytyä kodin kaapeista.

Kaapeissa oli ehkä liikaakin valinnanvaraa, mutta pojat löysivät mieleiset ja fiksut eväät kerhoon mukaan otettaviksi. Rasioihin päätyi vihanneksia, smoothieta, suolaista syötävää ja pulloihin mehua.



Molemmat pojat halusivat kurkkua. Kurkun lisäksi toinen otti kirsikkatomaatteja ja toinen paprikaa.



Olimme paistaneet viikonloppuna itse riisipiirakoita niin vanhempi poika halusi munavoipiirakan juustolla ja meetvurstilla.

Kävimme eilen mummon ja ukin luona iltapalalla ja paistoimme siellä pakastealtaan valmiita lihapasteijoita. Nuorempi pojista halusi ottaa siis pasteijan mukaan evääksi.



Kaupasta löytyi alennettuun hintaan mehukatin metsämansikan makuista mehutiivistettä. Tästä sai tehtyä pulloihin makeat mehut.



Molemmat pojista toivoivat vielä jotain smoothieta. Jääkaapista löytyi onneksi tarvikkeet pikasmoothieen, jonka laitoin uudelleentäytettäviin smoothiepusseihin.




Muutama tummunut banaani, vadelma-persikka mehukeittoa ja vaniljajugurttia. Kaikki sauvasekoittimella sekaisin ja pikainen herkkujuoma on valmis.




Tälläkin viikolla kaikki eväät oli syöty ja pojat tulivat hymyssä suin kerhosta.


Edellisten viikkojen kerhoeväät:


Viikko 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti