sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Poikien kerhoeväät vk 12

Viime viikolla oli taas flunssaa osalla perhettä niin kerhokin jäi välistä. Taas...! Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että huomenna pojat pääsisivät kerhoon. Eväät on ainakin tehty valmiiksi niin pitää vain toivoa, ettei aamulla herää nuhaneniä... 




Tällä viikolla eväsrasioista löytyy riisipiirakkaa, kiisseliä ja mandariinia. Olin jo laittamassa eväsrasioita kiinni ja jääkaappiin, kun pojat tulivat kurkkimaan eväitä. He päättivät vielä lisätä yhden lihapullan mukaan.




Käytiin eilen minun mummolla kylässä niin saatiin mukaan pussillinen itse tehtyjä riisipiirakoita. Laitoin pojille yhden piirakan puoliksi ja leikkasinkin sen tällä kertaa pitkittäin kahtia. Piirakan päällä on juustoa ja gotler-makkaraa. Piirakka on kiva ja täyttävä eväs.




Pienissä rasioissa on valmista mansikkakiisseliä. Kiisseli on aika makeaa ja pojat ovatkin nimenneet tämän mansikkahillokiisseliksi.




Molemmat saavat puolikkaan mandariinin, vaikka eivät sitä olisi kuulemma tarvinneet mukaan. Katsotaan jääkö mandariinit syömättä vai maistuisiko kuitenkin kun on nälkä...



Juomapulloihin laitoin itse keitettyä mansikkamehua. Mansikkamehu on lasten suosikkijuomaa sekä kylmänä että lämpimänä.




Edellisten viikkojen kerhoeväät:


Viikko 10



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti